fbpx

ALTFACTOR și EduVR în rândul studenților din Galați

by

ALTFACTOR a participat la acest eveniment cu brandul inovativ EduVR, prezentând oferta de practică sau internship și aducând în fața studenților:

Realitatea virtuală – tehnologia care ne permite să experimentăm lumi virtuale ca și cum ne-am afla în mijlocul acestora. Cu EduVR poți experimenta aplicații educaționale, simulări în diverse domenii și prezentări care folosesc tehnologia VR.

e-Learning în VR: cursuri, prezentări și aplicații multimedia interactive foarte captivante, destinate învățării și instruirii realizate prin intermediul VR-ului.

Simulări: posibilități nelimitate cu un grad surprinzător de realism în realizarea de simulări ale obiectelor, produselor, proceselor și fenomenelor.

Prezentări imersive: aplicații de vizualizare în VR pentru prezentări imobiliare, de marketing, publicitate și entertainment.

Persoanele care au testat pentru prima dată tehnologia VR au experimentat extraordinara senzație de prezență, posibilitatea de a învăța din greșeli într-un mediu fără risc și implicarea senzoriala și emoțională de excepție.

La rândul său, ALTFACTOR a dorit să cunoască studenți familiarizați cu următoarele aplicații software: Unity, C#, .NET, software de modelare 3D (Autodesk 3DS Max, Autodesk Maya, Blender, Cinema 4D, ZBrush), software de texturare 2D (Adobe Photoshop), software de texturare 3D PBR (Substance Painter, Quixel Suite).

ALTFACTOR salută astfel de evenimente, dorindu-și să fie prezent în viața comunității gălățene și să fie în legătură cu potențialii colaboratori care pot fi parte la dezvoltarea tehnologiilor actuale.

Write your message here